over mij

IMG_1613Mijn naam is Diana. Ik ben leerkracht op een basisschool en vanuit mijn eigen yogapraktijk ‘De Kleine Yogi’ geef ik als yogadocent les aan groot en klein.

Yoga is voor mij een leefwijze om in dit drukke bestaan op een mooie zachte manier in verbinding te kunnen blijven met de waarheid in mezelf. Dit maakt dat ik vanuit mijn hart kan handelen en volop gebruik kan maken van mijn kwaliteiten.

Bewust zijn van wat er in je en om je heen speelt, stevig in je schoenen staan, flexibel zijn, je grenzen voelen en je mogelijkheden onderzoeken zijn belangrijke aspecten in mijn leven en dus ook in mijn lessen. Ik vind het belangrijk dat je durft te zijn wie je bent en dat je de ander in zijn waarde kan laten.

“Zoek jezelf niet in de ogen van de ander, kijk in je binnenste en bewonder wat je vindt.”

Als leerkracht ben ik gediplomeerd en gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met gedragsproblemen (HBO-Master SEN: Special Educational Needs). Als yogadocent heb ik gekozen voor de verdieping in de Hatha Yoga (YAN-Yoga Academie Nederland en NamoNamah), de kinderyoga/yogatherapie (Jip en Jan Academie – Helen Purperhart) en meditatie & mindfulness met kinderen (Arterre Holistisch Opleiding en Kindercentrum).